Eksteriør

Med det kraftfulde og elegante udseende er DAF XF enhver vognmands visitkort. Den imponerende front, det markante sorte kølergitter og de attraktive stilelementer hører alt sammen umiskendeligt DAF XF'eren til.

Design

Design møder funktionalitet

Under udviklingen af XF har DAF bygget videre på sit allerede anerkendte førerhuskoncept, som er kendt for både rummelighed og praktisk komfort.

  • Fronten sørger sammen med stænkskærme, skærme og sideskørter for et meget moderne udseende.
  • Der har været maksimalt fokus på aerodynamik og optimeret luftflow
  • Forlygterne med mulighed for tilvalg af LED-teknologi er garanti for det bedste lysoutput kombineret med maksimal levetid og minimalt energiforbrug.

Udvendige lygter

Udvendige lygter

Forlygteenhederne benytter som standard H7-halogenpærer og har integreret dagkørelys (4 lysdioder). Forlygterne fås med LED-pærer som ekstraudstyr. LED-pærer er garanti for det bedst mulige lys med maksimal levetid og minimalt energiforbrug. Forlygtevaskere, som er smukt integreret i lygteenhederne, fås ligeledes som ekstraudstyr.

 

Aerodynamik

Optimalt luftflow

Tagspoilere og sidespoilere kan reducere brændstofforbruget og CO2-emissionerne med 10%. De er nøje tilpasset til den større køretøjsbredde på 2,55 meter.

Det samme gælder de aerodynamiske stænkskærme med integrerede blinklys, som er nemme at se for cyklister og fodgængere og dermed øger sikkerheden.

Relaterede oplysninger

Chaufførinstruktioner til DAF XF Euro 6

XF driver instructions

Kører du i en DAF XF Euro 6 lastbil? Se chaufførinstruktionsvideoer på vores DAF YouTube kanal.

Se afspilningslisten

Konfigurér din DAF Euro 6 lastbil

DAF Euro 6 truck configurator

Uanset udfordringen, så findes der altid en DAF, der kan tage den op. Brug vores DAF lastbilkonfigurationsværktøj til at finde ud af, hvilken Euro 6 lastbil der bedst dækker dine behov.

DAF lastbilkonfigurationsværktøj

DAF Transport Efficiency

Your-profitability-our-aim-and-logo_dk

DAF Transport Efficiency er navnet på vores filosofi om at tilbyde dig det højeste afkast pr. kilometer.

Læs mere

Kontakt din lokale DAF forhandler

DAF logo on dealer building

Vil du vide mere? DAF forhandleren vil med glæde fortælle dig alt det, du vil vide om DAF's produkter og tjenesteydelser.

Gå til kontaktformularen

Del denne side

Vi inviterer dig til at dele denne side