Chassis

Det gennemtænkte chassis har en lav vægt, hvilket giver lave nyttelaster. Den formidable stivhed giver fremragende køreegenskaber. Komponenter som f.eks. brændstoftanke, batterier, EAS-enheden, AdBlue-tanken og reservehjulet kan monteres forskellige steder på chassiset. Alle med henblik på størst mulig effektivitet.

Stærkt og let

Chassisrammen på XF

Chassisets front giver plads til den ekstra brede motorkøler. Den solide underkøringskofanger foran beskytter også køleren. Chassisets solide og stive front giver præcise styreegenskaber.

Bagakslen med Stabilink reducerer ikke blot egenvægten, men bidrager også til de forbedrede styreegenskaber. Aksler, akselophæng og styretøj er designet med henblik på reduktion af egenvægten og forbedring af ydeevnen.

Chassislayout

Fleksibelt chassislayout

Formålet med at udvikle XF'erens chassis var at skabe så meget plads som muligt. For at opnå maksimal fleksibilitet i udformningen af chassiset kan SCR-katalysatoren og sodfilteret adskilles. AdBlue-tanken på trækkervarianterne er praktisk placeret under førerhuset. Resultatet er masser af plads til pumpesystemer, hydrauliktanke og brændstoftanke med en samlet volumen på ikke mindre end 1500 liter.

Relaterede oplysninger

Chaufførinstruktioner til DAF XF Euro 6

XF driver instructions

Kører du i en DAF XF Euro 6 lastbil? Se chaufførinstruktionsvideoer på vores DAF YouTube kanal.

Se afspilningslisten

Konfigurér din DAF Euro 6 lastbil

DAF Euro 6 truck configurator

Uanset udfordringen, så findes der altid en DAF, der kan tage den op. Brug vores DAF lastbilkonfigurationsværktøj til at finde ud af, hvilken Euro 6 lastbil der bedst dækker dine behov.

DAF lastbilkonfigurationsværktøj

DAF Transport Efficiency

Your-profitability-our-aim-and-logo_dk

DAF Transport Efficiency er navnet på vores filosofi om at tilbyde dig det højeste afkast pr. kilometer.

Læs mere

Kontakt din lokale DAF forhandler

DAF logo on dealer building

Vil du vide mere? DAF forhandleren vil med glæde fortælle dig alt det, du vil vide om DAF's produkter og tjenesteydelser.

Gå til kontaktformularen

Del denne side

Vi inviterer dig til at dele denne side