Interiør

En afslappet chauffør er en bedre chauffør. Derfor har DAF lagt så mange kræfter i udviklingen af LF lastbilens interiør. Det er det perfekte arbejdsmiljø og den samme høje standard af kvalitet som i XF og CF lastbilerne. Resultatet: Et optimalt arbejdsmiljø for chaufføren. Takket være brugen af varme farver vil enhver chauffør øjeblikkeligt føle sig hjemme i førerhuset. Materialerne, samlekvaliteten og forarbejdningen gør interiøret praktisk og nemt at rengøre. Derfor fremstår interiøret altid rent og velplejet.

Kørsel

Bare sæt dig ind og kør

Takket være brugen af varme farver vil enhver chauffør øjeblikkeligt føle sig hjemme i førerhuset. Interiøret i DAF LF lastbilen byder på:

  • Fuldt justerbare sæder med optimal brugervenlighed.
  • Instrumentbræt med nyt og let aflæseligt instrumentpanel samt lysstærkt farvedisplay med DAF chaufførtræningssystem.
  • Multifunktionsrat med integrerede betjeningselementer
  • Varme- og ventilationssystem med ekstra kapacitet for komfortable temperaturer.

Adgang til førerhuset

Optimal tilgængelighed

Ved fragtkørsel klatrer chaufføren ud og ind af førerhuset mange gange dagligt. Derfor har den nye DAF LF lastbil optimale adgangsforhold takket være døre, der åbner vidt (90°), i kombination med praktiskindstigningsbelysning.

Varme-og ventilationssystemethar en særlighøj kapacitet. Derfor kan der altid opretholdes en behagelig temperatur i førerhuset.

I de lette LF modeller (med 17,5" hjul) er den lavegulvhøjdepå 89cm blevet bevaret.De tungereversioner med 19,5"og22,5"hjul har engulvhøjdepå 98cm og111cm.

Opbevaringsrum

Mange opbevaringsmuligheder

Særligt veddistributionstransport harchaufførenbrug for mangeog praktiskeopbevaringsmuligheder.Derfor har DAF LF lastbilen etrummeligt ogaflåseligtopbevaringsrumpå motortunnelenmedyderligere mulighedfor at opbevare genstande på låget.

Versioner med automatisk AS Tronic-gearkasse har ekstra opbevaringsplads ved instrumentbrættet i chaufførsiden – ideelt til f.eks. fragtsedler. Derudovererder opbevaringsrum idørpanelerne,etopbevaringsnetermonteretpå førerhusets bagvæg, ogder er to opbevaringsrum umiddelbart overforruden.

Over forruden i chaufførsiden er der adgang tilfire DIN-åbninger til bl.a.dendigitalefartskriver - som dermed er nemt tilgængelig.Extended DayCab og Sleeper Cabhar som standard desuden tre yderligerelåsbareopbevaringsbeholderebag sæderne.

Relaterede oplysninger

Chaufførinstruktioner til DAF LF Euro 6

DAF-LF-Euro-6-driver-instructions-400

Kører du i en DAF LF Euro 6 lastbil? Se chaufførinstruktionsvideoer på vores DAF YouTube kanal.

Se afspilningslisten

Konfigurér din DAF Euro 6 lastbil

DAF Euro 6 truck configurator

Uanset udfordringen, så findes der altid en DAF, der kan tage den op. Brug vores DAF lastbilkonfigurationsværktøj til at finde ud af, hvilken Euro 6 lastbil der bedst dækker dine behov.

DAF lastbilkonfigurationsværktøj

DAF Transport Efficiency

Your-profitability-our-aim-and-logo_dk

DAF Transport Efficiency er navnet på vores filosofi om at tilbyde dig det højeste afkast pr. kilometer.

Læs mere

Kontakt din lokale DAF forhandler

DAF logo on dealer building

Vil du vide mere? DAF forhandleren vil med glæde fortælle dig alt det, du vil vide om DAF's produkter og tjenesteydelser.

Gå til kontaktformularen

Del denne side

Vi vil gerne opfordre dig til at dele denne side.