DAF CF Euro 6

DAF CF Euro 6 Exterior

DAF CF Euro 6 sætter standardenMedlave driftsomkostninger, unikchaufførkomfortog frem for alt uovertruffenalsidighedTreførerhusvariantertre motorerog talrigeaksel-ogchassiskonfigurationer:DAF CF Euro 6 byder på en skræddersyet løsning til ethvert transportbehov!


Opdag mere om DAF CF Euro 6

 • Skræddersyet til dine behov

  DAF-cf-skræddersyet-400
  DAF's alsidige allrounder: Euro 6 CF lastbilen. Den ideelle lastbil til talrige anvendelsesformål. Fra byggeri til distribution.

  Læs mere
 • Eksteriør

  DAF-cf-eksteriør-400Designet af DAF CF Euro 6Robust, elegant og funktioneltOptimal aerodynamiksikrer et ideelt luftflow og dermed et lavt brændstofforbrug.

  Mere om eksteriøret
 • Interiør

  DAF-cf-interiør-400DAF CF serien fås med detpraktiske Day Cab førerhus, det rummelige Sleeper Cab førerhus ogdet ekstremt-rummelige Space Cab førerhus, med enuovertruffenhøjdepå 223 centimeterMed endnu bedrekomfort, sikkerhedog bekvemmelighed.

  Mere om interiøret
 • Drivlinje

  DAF-cf-drivlinje-400CF Euro 6 byder påeffektive drivlinjer med et komplet udvalgafavancerede PACCAR-motorer. Fra 234 til 510 hk og med kraftfulde motorbremser. Med manuel gearkasse med direkte kraftoverførsel og overdrive eller automatisk AS Tronic-gearkasse.

  Mere om drivlinjen
 • Chassis

  DAF-cf-chassis-400
  Det lette og solide chassis giver maksimal nyttelast og dermed den bedst mulige indtjening. Stivheden og Stabilink-bagakselophænget sikrer stabile køreegenskaber.

  Mere om chassiset
 • CF Construction

  DAF-cf-construction-400
  Udviklet specielt til anvendelsesformål inden for bygge- og anlægssektoren, der er forbundet med regelmæssig kørsel i terræn. CF Construction modellen byder på en større adgangsvinkel og en højere frihøjde, hvilket gør den ideel til kørsel i terræn.

  Læs mere

 • DAF Transport Efficiency

  Your-profitability-our-aim-and-logo_dk

  DAF Transport Efficiency er navnet på vores filosofi om at tilbyde dig det højeste afkast pr. kilometer.

  Læs mere

  DAF komfort- og sikkerhedssystemer

  DAF-XF-Euro-6-snow-comfort-safety-940

  DAF har et imponerende antal teknologier, som øger komforten og sikkerheden.

  Lær mere

  Konfigurér din DAF Euro 6 lastbil

  DAF Euro 6 truck configurator

  Uanset udfordringen, så findes der altid en DAF, der kan tage den op. Brug vores DAF lastbilkonfigurationsværktøj til at finde ud af, hvilken Euro 6 lastbil der bedst dækker dine behov.

  DAF lastbilkonfigurationsværktøj

Relaterede oplysninger

DAF tjenesteydelser

DAF services

Effektiv transport kræver mere end bare den perfekte lastbil. Bag enhver DAF lastbil står en professionel organisation og et internationalt netværk af forhandlere. De hjælper dig med at vælge det rette køretøj, arrangere finansiering og holde din vognpark i perfekt stand.

Læs mere

Chaufførinstruktioner til DAF CF Euro 6

DAF-CF-Euro-6-driver-instructions-400

Kører du i en DAF CF Euro 6 lastbil? Se chaufførinstruktionsvideoer på vores DAF YouTube kanal.

Se afspilningslisten

Kontakt din lokale DAF forhandler

DAF logo on dealer building

Vil du vide mere? DAF forhandleren vil med glæde fortælle dig alt det, du vil vide om DAF's produkter og tjenesteydelser.

Gå til kontaktformularen

Del denne side

Vi vil gerne opfordre dig til at dele denne side.