System til styring af køretøjets stabilitet

Systemet til styring af køretøjets stabilitet (VSC) er et elektronisk aktivt sikkerhedssystem, der hjælper chaufføren med at bevare kontrollen over køretøjet under en kritisk manøvre. 

Holder dig kørende

Systemet til styring af køretøjets stabilitet (VSC) reducerer markant risikoen for understyring eller overstyring, og at anhængeren slingrer og kommer på tværs eller vælter.

Systemet til styring af køretøjets stabilitet (VSC) bruger en række sensorer til konstant at sammenligne chaufførens styreinput (ratvinkel) med køretøjets bevægelser (hjulhastighed, slingrefrekvens, sideværts acceleration). Så snart der registreres et muligt styretab, afbryder systemet til styring af køretøjets stabilitet speederen og bremser de individuelle hjul for at stabilisere kørslen inden for de fysiske grænser for vogntoget.

En chauffør, der mister kontrollen med sit køretøj, kan let blive involveret i et alvorligt uheld. Personskader, medieomtale, beskadigelse af køretøj og last: Resultatet kan kun blive negativt for transportøren. Systemet til styring af køretøjets stabilitet er et effektivt system til at reducere risikoen for den type uheld.

Systemet til styring af køretøjets stabilitet er standard på alle 2- og 3-akslede LF, CF og XF trækkere og forvogne.

Relaterede oplysninger

Gå på opdagelse i Euro 6 modeludvalget

Designet til maksimal effektivitet, optimal driftssikkerhed og størst mulig chaufførkomfort.

Mere om Euro 6 modeludvalget

DAF Transport Efficiency

Your-profitability-our-aim-and-logo_dk

DAF Transport Efficiency er navnet på vores filosofi om at tilbyde dig det højeste afkast pr. kilometer.

Læs mere

Kontakt din lokale DAF forhandler

DAF logo on dealer building

Vil du vide mere? DAF forhandleren vil med glæde fortælle dig alt det, du vil vide om DAF's produkter og tjenesteydelser.

Gå til kontaktformularen

Del denne side

Vi inviterer dig til at dele denne side