Justerbar fartpilot

Den justerbare fartpilot (ACC) er et fartpilotsystem med øget funktionalitet, der hjælper chaufføren med at holde sikker afstand til anden trafik foran samt giver besked, hvis der kræves manuel indgriben.

Mindre træthed hos chaufføren

Den justerbare fartpilot bruger en radarsensor til at kontrollere, om der er bevægelige objekter længere fremme i samme vognbane. Den justerbare fartpilot bevarer en angiven konstant hastighed for køretøjet, så længe der ikke registreres anden trafik. Hvis der registreres et langsommere køretøj forude, vil den justerbare fartpilot sænke motoreffekten og – om nødvendigt – anvende retardersystemer og bremser for at opretholde en sikker følgeafstand.

Der vil lyde en advarsel om at holde afstand, hvis der kræves indgriben fra chaufføren for at opretholde den angivne afstand. Den indbyggede funktion til advarsel om kollision forfra advarer chaufføren om, at der skal anvendes maksimal bremsekraft for at undgå kollision med den forankørende. Den justerbare fartpilot fritager chaufføren for hele tiden at skulle justere den angivne hastighed og mindsker på den måde belastning og træthed hos chaufføren. Den justerbare fartpilot gør det mere afslappet og sikkert at køre. 

Relaterede oplysninger

Gå på opdagelse i Euro 6 modeludvalget

Designet til maksimal effektivitet, optimal driftssikkerhed og størst mulig chaufførkomfort.

Mere om Euro 6 modeludvalget

DAF Transport Efficiency

Your-profitability-our-aim-and-logo_dk

DAF Transport Efficiency er navnet på vores filosofi om at tilbyde dig det højeste afkast pr. kilometer.

Læs mere

Kontakt din lokale DAF forhandler

DAF logo on dealer building

Vil du vide mere? DAF forhandleren vil med glæde fortælle dig alt det, du vil vide om DAF's produkter og tjenesteydelser.

Gå til kontaktformularen

Del denne side

Vi inviterer dig til at dele denne side