Komfort- og sikkerhedssystemer

DAF-XF-Euro-6-snow-comfort-safety-940

DAF Euro 6 køretøjer er blevet designet til at levere maksimal sikkerhed for chaufføren og for andre trafikanter. Og selvfølgelig handler sikkerhed ikke kun om systemer, der beskytter chaufføren i tilfælde af en ulykke.

Chaufførsikkerhed 
Chaufførens sikkerhed er alfa og omega. I den sammenhæng spiller den forstærkede førerhuskonstruktion med de forprogrammerede deformationszoner for og bag og den unikke energiabsorberende førerhusaffjedring en vigtig rolle. Det betyder, at førerhuset bevæger sig bagud på kontrolleret vis i tilfælde af en bagendekollision. Det forbliver så intakt som muligt og er stadig forbundet til chassiset. En airbag fås som ekstraudstyr. Instrumentbrættet er udstyret med stødabsorberende zoner for at begrænse eller forhindre potentiel skade på knæene i tilfælde af en kollision. Og den unikke DAF Night Lock giver en simpel og effektiv beskyttelse mod indbrud og tyveri.

Sikkerhedssystemer
Euro 6 DAF CF og DAF XF køretøjer leveres som standard med system til styring af køretøjets stabilitet (VSC), som er med til at forhindre, at køretøjet sakser eller vælter, samt med justerbar fartpilot (ACC), system til advarsel om kollision forfra (FCW) og system til advarsel ved skift af vognbane (LDWS). Ud over disse avancerede sikkerheds- og komfortsystemer leveres køretøjerne også med DAF's avancerede nødbremsesystem (AEBS), som er med til at forebygge kollisioner eller til at reducere alvorsgraden af kollisioner. Der er også mulighed for at installere et overvågningssystem med et kamera og en skærm foran på og på passagersiden af lastbilen. 

DAF Transport Efficiency
Intelligent fartpilot og intelligent gearskiftefunktion fås også som ekstraudstyr. Begge disse innovative teknologier er fantastiske eksempler på DAF Transport Efficiency-filosofien, og de kan reducere brændstofforbruget og CO2-udledningen med 3%, især ved kørsel i bakket terræn. Lær mere om DAF Transport Efficiency-programmet. 
Lær mere om DAF Transport Efficiency programmet. 


Lær mere om de forskellige DAF komfort- og sikkerhedssystemer

 • Intelligent fartpilot

  DAF-PCC-Intelligent fartpilot-Euro-6

  Den intelligente fartpilot (PCC) benytter avanceret GPS-teknologi til at fastsætte køretøjets nøjagtige position og til at vurdere, hvilke kørselsforhold der skal tages hensyn til over de næste par kilometer. 

  Læs mere
 • Justerbar fartpilot

  DAF-ACC-Justerbar fartpilot-Euro-6
  Den justerbare fartpilot (ACC) er et fartpilotsystem med øget funktionalitet, der hjælper chaufføren med at holde sikker afstand til anden trafik foran samt giver besked, hvis der kræves manuel indgriben.

  Adaptive Cruise Control
 • System til advarsel ved skift af vognbane

  DAF-LDWS-System til advarsel ved skift af vognbane
  Systemet til advarsel ved skift af vognbane (LDWS) har til formål at forhindre uheld i forbindelse med utilsigtede vognbaneskift og frakørsler, idet chaufføren gøres opmærksom på, at køretøjet er lige ved at overskride vejbanemarkeringer til en af siderne.

  Læs mere
 • System til styring af køretøjets stabilitet

  DAF-VSC-System til styring af køretøjets stabilitet
  Systemet til styring af køretøjets stabilitet (VSC) er et elektronisk aktivt sikkerhedssystem, der hjælper chaufføren med at bevare kontrollen over køretøjet under en kritisk manøvre. 

  Læs mere
 • Avanceret nødbremsesystem

  DAF-AEBS-Avanceret nødbremsesystem 
  DAF's avancerede nødbremsesystem (AEBS) er med til at forebygge kollisioner eller til at reducere alvorsgraden af kollisioner. 


  Advanced Emergency Braking System
 • DAF Night Lock

  DAF-Night Lock-Euro-6
  For at beskytte lastbilchauffører mod ubudne gæster i førerhuset har DAF som den første lastbilproducent introduceret en natlås til dørene. Den kan let og hurtigt monteres på alle DAF XF køretøjer.

  Læs mere

Gå på opdagelse i Euro 6 modeludvalget

Designet til maksimal effektivitet, optimal driftssikkerhed og størst mulig chaufførkomfort.

Mere om Euro 6 modeludvalget

Konfigurér din DAF Euro 6 lastbil

DAF Euro 6 truck configurator

Uanset udfordringen, så findes der altid en DAF, der kan tage den op. Brug vores DAF lastbilkonfigurationsværktøj til at finde ud af, hvilken Euro 6 lastbil der bedst dækker dine behov.

DAF lastbilkonfigurationsværktøj

Kontakt din lokale DAF forhandler

DAF logo on dealer building

Vil du vide mere? DAF forhandleren vil med glæde fortælle dig alt det, du vil vide om DAF's produkter og tjenesteydelser.

Gå til kontaktformularen

Del denne side

Vi inviterer dig til at dele denne side