Originale TRP dele

TRP Truck trailer parts TRP Range

TRP lastvogns- og anhængerdele

TRP - kvalitet du kan stole på!

TRP sortimentet er omfattende og varieret og udvides hele tiden, så du kan altid finde det, du skal bruge, lige her. TRP sortimentet omfatter reservedele til alle almindelige mærker anhængere og sættevogne. Vores hurtige leveringsservice sikrer høj tilgængelighed af reservedele, alt sammen fra én lokalitet. Hvad kan være hurtigere og mere bekvemt? TRP reservedelsprogrammet sparer dig tid og penge.

Alle mærker

TRP – Alle mærker af lastvogne – one-stop-shop

TRP Truck trailer parts All makesAlsidighed gør alting lidt mere spændende. Men når det drejer sig om vedligeholdelse og udskiftning af dele i en blandet vognpark, er det meget mere bekvemt kun at have et enkelt kontaktsted, et enkelt besøg og kun en enkelt faktura, når dine køretøjer skal holdes kørende på en omkostningseffektiv måde. Det er derfor, PACCAR Parts tilbyder TRP's omfattende sortiment af dele til alle mærker af lastvogne samt forbrugsmaterialer til værksteder via sine forhandlere og sit netværk af salgsrådgivere. Kvalitet, du kan stole på, fra førende leverandører af originaludstyr samt garanterede TRP mærkedele.

Den rigtige kombination

Intet enkelt lastvognsmærke kan være bedst egnet til alle anvendelsesområder. Vognmænd træffer et afbalanceret valg af køretøjer, der bedst imødekommer kravene fra mange forskellige opgaver inden for transport og logistik lige fra langturskørsel og bulktransport til multidistribution.

Valg af lastvogn eller anhænger afhænger også af den last, der transporteres, lige fra petrokemikalier til levnedsmidler, tørstoffer til maskineri, elektrisk udstyr eller blomster i bulk. Udbud og efterspørgsel, tilgængelighed, rabat og forhandlernes præstation påvirker også det endelige valg af lastvogn og anhænger.

Derfor har de fleste vognmænd en blandet vognpark, hvor det brede udvalg fungerer godt. Men når det drejer sig om vedligeholdelse og udskiftning af dele i en blandet vognpark, er det meget mere bekvemt kun at have et enkelt kontaktsted, et enkelt besøg og kun en enkelt faktura, når dine køretøjer skal holdes kørende på en omkostningseffektiv måde. Det er derfor, PACCAR Parts tilbyder TRP's omfattende sortiment af dele til alle mærker af lastvogne og anhængere via sine forhandlere og sit eksterne netværk af rådgivere. Kvalitet, du kan stole på, fra mere end 50 førende leverandører af originaludstyr samt garanterede TRP mærkedele.

TRP leverer et omfattende sortiment på mere end 60.000 dele via et netværk bestående af 1000 forhandlere i 26 lande og dækker førende mærker som MAN, Mercedes, Renault, Iveco, Scania og Volvo.

Et klart opbygget og brugervenligt katalog med farvekodning af 15 større underinddelinger og internetwebsted med søgemaskine hjælper med at finde den helt rigtige reservedel til hvert anvendelsesområde for hver lastvogn.

TRP reservedele leveres til dig af PACCAR, der som førende lastvognsproducent er i en unik position til at have en indgående forståelse af de krav, som vognmænd stiller mht. prisgunstige kvalitetsdele. Vi leverer de rigtige produkter inden for den tidsramme, hvor du skal bruge dem.

TRP katalog

TRP-eCatalogus-Tablet-Laptop-Phone

For et komplet sortiment af lastbil- og anhængerdele henvises til TRP kataloget.

Nyheder

Anhænger- og karosseridele

Anhænger- og karosseridele

TRP Truck trailer parts TRP RangeBag hver god trækker er der en anhænger eller en påbygning af en eller anden art. En til hvert anvendelsesområde, fra gardintrailere til dobbelte anhængere eller anhængere med løfteenhed og stive karosserier, fra kølevogne til bulktransportører. Mens anhængere som regel er fremstillet lokalt for at imødekomme specifikke markedsbehov, er de samlet af dele, der er standard i branchen. Det er dér, TRP igen kommer til sin ret med sit omfattende sortiment af anhængerdele, der imødekommer praktisk talt alle krav til eftermontering til en omkostningseffektiv pris.

 • Alle mærker
 • Forbrugsmaterialer til værkstedet af enhver art
 • Prisgunstige kvalitetsprodukter til levering samme eller næste dag
 • TRP's omfattende referencekatalog
 • Autoriseret ClimaTech forhandler, hvis du vil have omkostningseffektiv vedligeholdelse af dine airconditionsystemer.
 • Komplet udvalg af anhænger- og karosseridele til eftermontering

Som drivkraften i den europæiske økonomi transporterer vogntog alle tænkelige typer produkter lige fra levnedsmidler til maskineri, petrokemikalier til elektrisk eller elektronisk udstyr. Under forhold, der varierer fra sommerheden i Middelhavsområdet til kølige vintre i nord, fra behagelige brede motorveje til bumpede småveje.

Det kræver derfor stor variation inden for anhængere at kunne servicere specifikke markeder. Anhængere fremstilles derfor ofte lokalt for at imødekomme specifikke markedsbehov. Men de er samlet med driftsudstyr, der er standard i branchen.

Det er dér, TRP igen kommer til sin ret med sit omfattende sortiment af dele til alle mærker af anhængere, der imødekommer praktisk talt alle krav til eftermontering til en omkostningseffektiv pris.

Arvin Meritor, BPW, Daimler Chrysler, Fruehauf, Gigant, Hendrickson, SAF og SMB – blot nogle af de anhængerdele fra førende leverandører af originaludstyr, der leveres af TRP. Det omfatter aksler, trykluftbremser, affjedring, bugseringsudstyr, stænklapper – og alt, hvad vognmænd skal bruge for at holde deres vognpark kørende og maksimere dens oppetid.

Et klart opbygget og brugervenligt katalog med farvekodning af 15 større underinddelinger og internetwebsted med søgemaskine hjælper med at finde den helt rigtige reservedel til hvert anvendelsesområde for hver lastvogn.


TRP katalog

TRP-eCatalogus-Tablet-Laptop-Phone

For et komplet sortiment af lastbil- og anhængerdele henvises til TRP kataloget.

Nyheder

Forbrugsmaterialer

TRP forbrugsmaterialer

TRP Truck trailer parts Consumables

Jo hårdere de arbejder, jo mere bruger de. Store leddelte lastvogne kører på fragtruter fem til seks dage om ugen, 48 uger om året. Lettere lastvogne, der anvendes til multidistribution, skal kunne klare mange standsninger og igangsætninger og længere tids tomgangskørsel, hvilket er lige så belastende. 

Hver del af motoren, transmissionen og akslerne skal derfor smøres omhyggeligt, så alting kører problemfrit og er beskyttet ved høje køretemperaturer.


 • Til alle mærker af lastvogne og anhængere
 • Autoriseret ClimaTech forhandler, hvis du vil have omkostningseffektiv vedligeholdelse af dine airconditionsystemer
 • Forbrugsmaterialer til værkstedet og værktøj af enhver art
 • Prisgunstige kvalitetsprodukter til levering samme eller næste dag
 • TRP's omfattende referencekatalog

Jo hårdere de arbejder, jo mere bruger de. Store leddelte lastvogne kører på fragtruter fem til seks dage om ugen, 48 uger om året. Lettere lastvogne, der anvendes til multidistribution, skal kunne klare mange standsninger og igangsætninger og længere tids tomgangskørsel, hvilket er lige så belastende. Hver del af motoren, transmissionen og akslerne skal derfor smøres omhyggeligt, så alting kører problemfrit og er beskyttet ved høje køretemperaturer. For alle former for smørefedt, væske, olie eller additiv, som dine hårdt arbejdende lastvogne har brug for, har TRP det rigtige kvalitetsgodkendte produkt, der imødekommer dine værkstedskrav. Og værktøj til at udføre alle former for service og vedligeholdelse. Kvalitet, du kan stole på, til konkurrencedygtige priser.

Et fuldt udvalg af kvalitetsforbrugsvarer, som dækker alle værkstedets behov

 • Specificeret og emballeret med henblik på at sikre personlig sikkerhed og hygiejne
 • Tætnings- og klæbemidler, der holder tæt
 • Smøremidler og fedt, der kan klare den belastning, de udsættes for
 • Rengøringsmidler, der fjerner rester
 • TRP kan også levere et komplet udvalg af lak og fastgørelsesmidler af enhver type.
Alle TRP's fremgangsmåder og produkter er testet og godkendt i henhold til de strengeste regler i branchen og den strengeste lovgivning.

TRP katalog

TRP-eCatalogus-Tablet-Laptop-Phone

For et komplet sortiment af lastbil- og anhængerdele henvises til TRP kataloget.

Nyheder

MAX kort

MAX kort

MAX kortet er gratis og giver dig en lang række fordele, når du køber DAF og TRP dele. Registrér dig nu, og anmod om et personligt MAX kort.

Log ind eller registrér

Kontakt din lokale DAF forhandler

DAF logo on dealer building

Vil du vide mere? DAF forhandleren vil med glæde fortælle dig alt det, du vil vide om DAF's produkter og tjenesteydelser.

Gå til kontaktformularen

Del denne side

Vi vil gerne opfordre dig til at dele vores side.