TRP tilbud

TRP Truck trailer parts TRP Offers

TRP lastvogns- og anhængerdele

TRP er det reservedelsprogram udviklet af PACCAR Parts, som sammen med programmet af originale DAF dele giver dig en samlet reservedelsløsning. TRP programmet omfatter dele til alle mærker af lastvogne, anhængere, læsselifte og karosserier samt et bredt udvalg af forbrugsmaterialer til værkstedet og værktøj. Uanset om dit vogntog vedligeholdes af dig eller af DAF forhandleren, kan du spare tid og penge via TRP programmet. Og øge mobiliteten i dine opgaver på samme tid.

TRP tilbud

  • Et omfattende udvalg af dele til alle mærker lastvogne og anhængere samt forbrugsmaterialer til værkstedet – hvis du vil have en komplet reservedelsløsning.
  • Konstant tilgængelighed via et internationalt forhandlernetværk med henblik på levering samme dag eller næste dag.
  • Prisgunstige kvalitetsdele, som lever op til kravene om maksimal oppetid for køretøjet.
  • Kvalificeret, fuldt uddannet personale til at identificere de rigtige dele første gang.
  • Veldokumenteret reservedelskatalog
  • Stort udvalg af reservedele
  • Konkurrencedygtige priser – mere for pengene
  • Fuld DAF garanti
  • Kvalitetsdele som standard
  • Kundeleveringsservice

TRP katalog

TRP-eCatalogus-Tablet-Laptop-Phone

For et komplet sortiment af lastbil- og anhængerdele henvises til TRP kataloget.

Nyheder

Hvorfor TRP?

Du kan finde alt, hvad du skal bruge til din anhænger og dit karosseri, og alt, hvad du skal bruge af forbrugsmaterialer til værkstedet og værktøj, i dette TRP program. Når du har fundet den reservedel, du skal bruge, skal du blot ringe til din lokale DAF forhandler eller aflægge ham et besøg for at bestille. De har et større udvalg af reservedele på lager, og de dele, de ikke har, kan i de fleste tilfælde leveres natten over via PACCAR Parts ekspresleveringstjeneste med levering natten over. Din DAF forhandler ved bedre end nogen anden, at tid er vigtig inden for din branche.

TRP kvalitet

Når det drejer sig om din lastvogn eller anhænger, er kun de bedste reservedele gode nok. Reservedele i dårlig kvalitet slides hurtigere og har en dårligere ydeevne, hvilket kan forøge din nedetid. TRP produkter er med til at fjerne den bekymring. TRP produkter er en videreførelse af det eksisterende sortiment af originale DAF dele. TRP's sortiment omfatter ophæng og aksler til anhængere, læsseramper og forbrugsmaterialer til værksteder. Med TRP leveres kun de allerbedste produkter, der opfylder vores strenge kvalitetskrav, og vi står naturligvis inde for alle de produkter, som vi sælger med DAF's nationale garantibetingelser.

Bestilling af TRP produkter

Du kan finde alt, hvad du skal bruge, i det omfattende TRP katalog og på www.daf.com/trp. Det eneste, der kræves, er et enkelt telefonopkald eller besøg hos din DAF forhandler, så har du de dele, du skal bruge. Brug lige et par minutter til at overveje, hvor meget tid og hvor mange penge du vil spare! Din DAF forhandler har en professionel baggrund, og det betyder, at du ikke blot kan få reservedele, men også få udført reparationer og vedligeholdelse.

MAX kort

MAX kort

MAX kortet er gratis og giver dig en lang række fordele, når du køber DAF og TRP dele. Registrér dig nu, og anmod om et personligt MAX kort.

Log ind eller registrér

Kontakt din lokale DAF forhandler

DAF logo on dealer building

Vil du vide mere? DAF forhandleren vil med glæde fortælle dig alt det, du vil vide om DAF's produkter og tjenesteydelser.

Gå til kontaktformularen

Del denne side

Vi vil gerne opfordre dig til at dele vores side.