DAF-tilbehør

Funktionelt og sjovt

DAF-lastbiler "løfter" bogstaveligt talt dine transportindtægter og din virksomheds image takket være deres økonomi, kvalitet og lave vedligeholdelsesomkostninger. Men DAF gør langt mere for at fremme din lastbils ydeevne og "udseende". Du kan tilpasse din lastbil, nøjagtigt som du vil have den.

Udvalget af DAF-tilbehør omfatter alt, hvad du har behov for til at køre din virksomhed.

  • Cost cutters til reduktion af driftsomkostninger
  • Easy drive for endnu større førerkomfort
  • Safe drive til beskyttelse af føreren og hans DAF-lastbil samt af medtrafikanter og miljøet
  • Great impressions til styrkelse af virksomhedens image og førerens stolthed
  • Merchandising: til opnåelse af den specielle DAF-følelse, overalt.
DAFAccessoriesDAF's udvalg af tilbehør: Alt det ekstraudstyr, der kan gøre en stor forskel i din transportvirksomhed. Et udvalg, der hjælper førere og lastbiler til at fungere endnu bedre, og som samtidig giver lidt sjov i hverdagen.

Ved at tilbyde større sikkerhed og komfort under kørsel, en reduktion af driftsomkostningerne og en forbedring af virksomhedens image. Der er også et specielt udvalg af DAF-udstyr til alle, der vil nyde 'DAF-følelsen'. Under kørsel og stop.


Det omfattende udvalg af DAF-tilbehør er udviklet til de enkelte DAF-lastbiler. DAF LF, CF og XF. Lige fra spoilere, sædebetræk, solskærme og aluminiumshjul til et køleskab eller tv/video. Alt tilbehør er fremstillet af materialer af høj kvalitet, som er designet med holdbarhed for øje, og som passer perfekt til lastbilen. Det robuste, attraktive design gør tilbehøret til en fornøjelse at bruge - og at eje; en række funktioner, som virkelig gør kørslen til en større oplevelse.

MAX kort

MAX kort

MAX kortet er gratis og giver dig en lang række fordele, når du køber DAF og TRP dele. Registrér dig nu, og anmod om et personligt MAX kort.

Log ind eller registrér

Kontakt din lokale DAF forhandler

DAF logo on dealer building

Vil du vide mere? DAF forhandleren vil med glæde fortælle dig alt det, du vil vide om DAF's produkter og tjenesteydelser.

Gå til kontaktformularen

Del denne side

Vi vil gerne opfordre dig til at dele vores side.