DAF Genuine Parts

Fordelene ved originale DAF-dele

Alle DAF-lastbiler, der kører af produktionslinjen, har allerede kørt en lang vej gennem udvikling og test. Det sikrer, at alle vores lastbiler opfylder de højeste standarder, hvad angår sikkerhed, driftssikkerhed, ydeevne, driftsomkostninger og miljøet. Vi stiller også samme høje krav til vores originale DAF-dele. Det gør det muligt for dig at opnå maksimalt udbytte af din lastbil og din virksomhed.

Sikkerhed, pålidelighed og optimalt udbytte

  • Delene er 100% tilpasset til din DAF-lastbil
  • Maksimal levetid og ydeevne
  • Pålidelighed
  • Fuld DAF-garanti
  • Minimale driftsomkostninger
DAF Parts Genuine Parts

DAF tilbyder også en fremragende garanti på alle originale DAF-dele. Hvis delene monteres af en DAF-forhandler, gælder garantien ikke blot de originale DAF-dele, men også monteringsomkostningerne. 

Du køber ikke bare en original DAF-del, men også den dermed forbundne erfaring og service.Da delene er specialudviklet til dit køretøj, kan du være sikker på, at de fungerer perfekt sammen og bidrager til lastbilens optimale ydeevne. 

DAF har et omfattende, kvalificeret forhandlernetværk fordelt på hele Europa. Det sikrer, at du altid kan kontakte nærmeste DAF-forhandler og få de dele, du har behov for. Takket være et avanceret lagerstyringssystem kan DAF-forhandleren næsten altid få fat i den korrekte del med det samme. Du kan genkende originale DAF-dele på emballagen med teksten 'DAF Genuine Parts'.

DAF Parts Genuine Parts

Når lastbilen skal serviceres eller repareres, råder vi dig til at vælge anerkendt kvalitet. Vælg originale DAF-dele. An ven delse af uoriginale dele kan påvirke køretøjets brændstofforbrug negativt. Det giver i sidste ende et lavere overskud 
i virksomheden.

MAX kort

MAX kort

MAX kortet er gratis og giver dig en lang række fordele, når du køber DAF og TRP dele. Registrér dig nu, og anmod om et personligt MAX kort.

Log ind eller registrér

Kontakt din lokale DAF forhandler

DAF logo on dealer building

Vil du vide mere? DAF forhandleren vil med glæde fortælle dig alt det, du vil vide om DAF's produkter og tjenesteydelser.

Gå til kontaktformularen

Del denne side

Vi vil gerne opfordre dig til at dele vores side.