Originale DAF dele

Alle DAF-lastbiler, der kører af produktionslinjen, har allerede kørt en lang vej gennem udvikling og test. Det sikrer, at alle vores lastbiler opfylder de højeste standarder, hvad angår sikkerhed, driftssikkerhed, ydeevne, driftsomkostninger og miljøet.


 • DAF Genuine Parts

  DAF Parts Genuine Parts

  Da delene er specialudviklet til dit køretøj, kan du være sikker på, at de fungerer perfekt sammen og bidrager til lastbilens optimale ydeevne.

  Yderligere oplysninger
 • DAF-tilbehør

  DAF Accessories DAF XF Euro 6
  Det omfattende udvalg af DAF-tilbehør er udviklet til de enkelte DAF-lastbiler. DAF LF, CF og XF. Lige fra spoilere, sædebetræk, solskærme og aluminiumshjul til et køleskab eller tv/video.

  Yderligere oplysninger
 • DAF-ombytningsdele

  DAF Exchange PartsDAF tilbyder et alternativ af høj kvalitet til en lang række komponenter som f.eks. startmotorer, motorer, generatorer og transmissioner. Disse er kendt som originale DAF ombytningsdele.

  Yderligere oplysninger
 • DAF smøremidler

  DAF LubricantsDAF smøremidler er et integreret element i sortimentet af originale DAF ombytningsdele og i vores bestræbelser på at forbedre kundefastholdelsen.

  Yderligere oplysninger

MAX kort

MAX kort

MAX kortet er gratis og giver dig en lang række fordele, når du køber DAF og TRP dele. Registrér dig nu, og anmod om et personligt MAX kort.

Log ind eller registrér

DAF shop

DAF-merchandising

En samling af tøj og gaveartikler, lige fra kasketter og ure til komfortable jakker og superdetal- jerede DAF miniaturemodeller.

DAF shop

Kontakt din lokale DAF forhandler

DAF logo on dealer building

Vil du vide mere? DAF forhandleren vil med glæde fortælle dig alt det, du vil vide om DAF's produkter og tjenesteydelser.

Gå til kontaktformularen

Del denne side

Vi inviterer dig til at dele denne side