Arbejd smart med genfremstillede dele


Det bedste alternativ til nye dele: Driftssikre, genfremstillede dele med samme garanti som nye dele. Det er ansvarligt, smart og omkostningseffektivt!

Genfremstilling

Genfremstillede dele – det ansvarlige alternativ

Selv de bedste kvalitetsdele har ikke ubegrænset levetid. Når et produkt har nået slutningen af sin livscyklus, er det tid til at udskifte det med sammenlignelige komponenter – men det er ikke altid nødvendigt at montere nye dele. DAF's genfremstillede og renoverede dele tilbyder præcis det samme niveau af driftssikkerhed og samme garantiperiode. Og glem ikke, at delene også er omfattet af DAF ITS. Prisen er derimod betydeligt lavere, så de samlede ejeromkostninger holdes nede. Du kan endda reducere brugen af råmaterialer. DAF's teknikere foretager den nødvendige afmontering, sørger for, at alt er omhyggeligt rengjort, og kontrollerer for selv de mindste revner. Delene genfremstilles i henhold til de højeste kvalitetsstandarder. Eventuelt materiale, der ikke genanvendes, sikres og genanvendes omhyggeligt.

Din DAF forhandler har et bredt udvalg af dele lige fra bremsejusternøgler, generatorer og dyser til dieselpartikelfiltre, trykluftkompressorer, korte og lange motorblokke og endog komplette motorer og gearkasser. Ikke alene er det mere omkostningseffektivt at bruge genfremstillede dele – du kan også være sikker på kvaliteten, fordi de leveres med en original DAF garanti. DAF anvender et deponeringssystem for dele baseret på defekte dele, der sendes til DAF via din DAF forhandler. Ud over de omkostningsmæssige fordele og miljøaspektet er der også den fordel, at du ikke behøver at vente på den del, der skal repareres, fordi enten din DAF forhandler eller DAF typisk har den på lager – og systemet omfatter tilmed gearkasser og motordele. Du kan få din lastbil på vejen igen på ingen tid i sikker forvisning om, at dine udskiftningsdele er lige så driftssikre som originale DAF dele. Disse to fordele vejer tungt, for selv i denne blomstrende økonomi skal transportsektoren altid kunne klare små margener.