Pas på kulden


Maksimal oppetid, også om vinteren: Det er dit mål. Her er et par nyttige tips.

 Road News

Dæktryksalarm
Når du kører i kolde egne (nordpå), er temperaturen lavere, og det påvirker dit dæktryk. Et overvågningssystem hjælper dig med at holde øje med stigninger og fald i dæktrykket. Vigtig info: Korrekte dæktryk kan spare brændstof (op til 3% pr. 1 bar afvigelse). Korrekte dæktryk reducerer risikoen for uheld med 10%. Lave dæktryk øger bremseafstanden, hvorimod korrekte dæktryk øger dine dæks levetid.

Sprinklervæske med frostvæske
Kontrollér din sprinklervæske, før frosten sætter ind. Vinduesviskere tørrer ud om sommeren, så det er vigtigt at kontrollere, om de skal udskiftes, så du er sikker på, at de fungerer, når du har allermest brug for dem.

Batterier
Batterierne spiller en vigtig rolle for mange af komponenterne i din lastbil, bl.a. for komforttilbehøret i førerhuset. I koldt vejr kan batterier producere 30-50% mindre strøm.

Vinterdæk
I nogle europæiske lande er brug af vinterdæk obligatorisk fra oktober måned. Sørg for at tjekke dette, inden du tager afsted.

Førerhustilbehør, der holder dig varm
I vores webshop sælger vi DAF merchandiseprodukter i topkvalitet som f.eks. vinterjakker, tørklæder og termoflasker, der holder dig dejlig varm. Se de mange merchandiseprodukter på www.DAFshop.com!

Til sidst – og det er faktisk det allervigtigste – vil vi opfordre dig til at lade din DAF forhandler kontrollere din lastbil og gøre den klar til de kolde måneder. Din DAF forhandler er nemlig din lastbils bedste ven – både på og uden for vejen!