21. oktober 2016 | Eindhoven

DAF XF kåret som "Master Truck of the Year 2016"


DAF XF 460 FT Super Space Cab har vundet den prestigefyldte pris "Master Truck of the Year 2016". DAF XF vandt prisen for sin førende effektivitet og chaufførkomfort. DAF Trucks' omfattende netværk af superprofessionelle forhandlere på tværs af Europa spillede en afgørende rolle, da DAF XF blev kåret som "Master Truck of the Year 2016".

DAF-XF-460-Master-Truck-of-the-Year-2016
Prisen "Master Truck of the Year" uddeles af 12 førende polske magasiner, som alle specialiserer i vejtransport. Alle de deltagende køretøjer blev bedømt på motorydeevne, køreegenskaber og chaufførkomfort. Derudover blev de samlede ejerskabsomkostninger og kvaliteten af de tilknyttede supporttjenester taget i betragtning.

I sin rapport skrev juryen: "DAF XF 460 FT Super Space Cab er en utrolig chaufførvenlig lastbil. DAF har perfektioneret XF lastbilen igennem mange år for at være sikker på, at den i så høj grad som muligt lever op til brugernes krav."
Juryen fortsatte: "Denne lastbil er en højteknologisk transportløsning. Den byder på en fantastisk ydeevne og samtidig et lavt brændstofforbrug. Det spiller også en vigtig rolle, at vognmændene har adgang til et utrolig effektivt servicenetværk, da dette gør det muligt at opnå de laveste ejerskabsomkostninger og den højeste oppetid." 

DAF_XF_460_Master_Truck_of_the_Year_2016_940
Som svar på denne anerkendelse sagde Richard Zink, direktør for markedsføring og salg hos DAF Trucks: "Denne prestigefyldte pris beviser, hvad vores kunder allerede ved, og det er, at når det kommer til effektivitet og chaufførkomfort, er der ikke noget bedre valg end DAF. I juni i år blev XF lastbilen kåret som "Fleet Truck of the Year" ved Motor Transport Awards i Storbritannien, og nu har vi æren af at modtage denne særlige anerkendelse i Polen, hvor vi begyndte at gøre forretning for 20 år siden, og hvor vi nu kan kalde os markedsleder. Titlen som "Master Truck of the Year 2016" understreger yderligere, hvor fantastiske vores produkter og hvor fantastisk vores organisation er."