Nyhedsarkiv

 • DAF XF udnævnt til ‘Fleet Truck of the Year 2019’

  Den populære DAF XF serie er blevet udnævnt til ‘Fleet Truck of the Year 2019’ på det prestigefyldte MT Awards arrangement i England. Denne anerkendelse følger i kølvandet på modtagelsen af en lang række toppriser til denne markedsførende lastbilserie i en række europæiske lande.

 • Nesten nye First Choice DAF-lastebiler med full garanti

  Enhver First Choice DAF-lastebil som er nyere enn fire år, leveres nå med en full produsentgaranti som standard, uten noen kilometergrense. Dette er unikt på markedet og et uttrykk for DAFs bransjeledende kvalitet.

 • DAF investerer € 200 mio. i førerhusfabrikken i Westerlo

  DAF investerer € 200 mio. i førerhusfabrikken i Westerlo, Belgien, for at være forberedt til fremtidens produktionsvolumen i takt med at DAF’s succes vokser verden over. DAF offentliggjorde dette under et besøg af Philippe Muyters, den flamske minister for arbejde, økonomi og innovation.

 • DAF Trucks er på udkig efter Danmark’s lastbilchauffør

  Så går kampen ind for at finde den bedste internationale DAF chauffør

  Hvem er den bedste lastbilchauffør i Danmark? Og hvem er den bedste i Europa? Det vil blive afgjort i forbindelse med konkurrencen ”DAF Driver Challenge 2019”, som løber over de kommende måneder. Konkurrencen, som løber af stablen i 28 lande, kulminerer med en fantastisk international finale i september måned – hvor vinderen af titlen og trofæet “International DAF Driver Champion 2019” vil blive kåret.

 • DAF udvider sit program til bygge- og anlægssegmentet

  Nye chassisvarianter, nye aksler

  For at kunne tilbyde vognmænd et køretøj, der i endnu højere grad er designet specifikt til deres behov, udvider DAF Trucks sit produktprogram til at omfatte en række nye køretøjskonfigurationer, herunder en 8x4 ”tridem” med tandembogie og tvangsstyret bogieaksel. Den hollandske lastbilproducent introducerer også en 10 ton foraksel, som de selv har udviklet og produceret, samt en helt ny 7,5 ton medløbende aksel. De nye produkter understreger DAF's planer om at udvide sit produktprogram inden for forvognssegmentet – især med entreprenørvognmænd i tankerne.

 • NYSCAN Trucks ny DAF forhandler på Sjælland og Lolland Falster

  Nyscan Trucks A/S er stolte af at være den nye repræsentant for DAF på Sjælland og Lolland Falster. Virksomheden har afdelinger på vigtige, strategiske placeringer i Østdanmark. DAF og Nyscan Trucks A/S har store forventninger og er yderst tilfredse med det nye samarbejde. ”Der er strålende perspektiver for os i fremtiden.”

 • 2018 – Et rekordår for DAF

  DAF Trucks slog alle rekorder i 2018. Takket være en historisk stor markedsandel på 16,6% er DAF vokset til at blive Europas næststørste mærke inden for segmentet for tunge lastbiler (+ 16 tons). DAF er førende på det europæiske marked inden for det vigtige trækkersegment med en markedsandel på ikke mindre end 19,8%.

 • DAF og NYSCAN Trucks har fået papir på hinanden

  Mindre end to måneder efter, at NYSCAN Trucks A/S offentliggjorde sine planer om at etablere sig som autoriseret DAF partner på Sjælland og Lolland-Falster, har de to parter nu fået papir på hinanden. NYSCAN Trucks er allerede i fuld gang med at indrette DAF lastbilcentre i Køge og Sakskøbing, og de første lastbilspecialister er allerede ansat til at tage sig af de fremtidige DAF kunder.

 • Jumbo modtager den første DAF CF Electric

  Storstilet felttest begynder

  I dag har DAF Trucks leveret virksomhedens allerførste 100% elektriske lastbil til den hollandske supermarkedskæde Jumbo. DAF har udviklet CF Electric i samarbejde med VDL, og lastbilen vil blive brugt af Jumbo til at levere varer til kædens supermarkeder i den sydlige del af Holland. Jumbos administrerende direktør Frits van Eerd fik overleveret nøglerne til DAF CF Electric lastbilen af administrerende direktør for DAF Trucks Harry Wolters og koncerndirektør og administrerende direktør for VDL Groep Willem van der Leegte.

 • Yderligere 1.500 DAF XF lastbiler til Girteka Logistics

  Baseret på fremragende driftserfaringer har den fremtrædende europæiske transportvirksomhed Girteka Logistics bestilt yderligere 1.500 DAF XF lastbiler. Tidligere på året fik Girteka Logistics leveret de første 500 DAF XF trækkere.