Nyhedsarkiv

 • DAF og NYSCAN Trucks har fået papir på hinanden

  Mindre end to måneder efter, at NYSCAN Trucks A/S offentliggjorde sine planer om at etablere sig som autoriseret DAF partner på Sjælland og Lolland-Falster, har de to parter nu fået papir på hinanden. NYSCAN Trucks er allerede i fuld gang med at indrette DAF lastbilcentre i Køge og Sakskøbing, og de første lastbilspecialister er allerede ansat til at tage sig af de fremtidige DAF kunder.

 • Jumbo modtager den første DAF CF Electric

  Storstilet felttest begynder

  I dag har DAF Trucks leveret virksomhedens allerførste 100% elektriske lastbil til den hollandske supermarkedskæde Jumbo. DAF har udviklet CF Electric i samarbejde med VDL, og lastbilen vil blive brugt af Jumbo til at levere varer til kædens supermarkeder i den sydlige del af Holland. Jumbos administrerende direktør Frits van Eerd fik overleveret nøglerne til DAF CF Electric lastbilen af administrerende direktør for DAF Trucks Harry Wolters og koncerndirektør og administrerende direktør for VDL Groep Willem van der Leegte.

 • Yderligere 1.500 DAF XF lastbiler til Girteka Logistics

  Baseret på fremragende driftserfaringer har den fremtrædende europæiske transportvirksomhed Girteka Logistics bestilt yderligere 1.500 DAF XF lastbiler. Tidligere på året fik Girteka Logistics leveret de første 500 DAF XF trækkere.

 • Årets nordiske DAF-sælger er dansk

  Salgskonsulent Thomas Poulsen fra aut. DAF-lastbilforhandler ESA Trucks Danmark A/S i Kolding er netop blevet udnævnt til ”Årets nordiske DAF-sælger 2018”. Dermed er han også nomineret til titlen ”Årets europæiske DAF-sælger 2018”, som kåres i næste måned på DAF-fabrikken i Eindhoven i Holland.

 • DAF Trucks vinder den prestigefyldte Computable Award 2018

  DAF Trucks har vundet den prestigefyldte Computable Award 2018 på baggrund af selskabets 3D DAF Truck Configurator. Dette nye topmoderne webværktøj giver DAF kunder muligheden for online at specificere deres ideelle køretøj. Computable Awards er de vigtigste IT-relaterede priser i Holland og tildeles af en jury af it-eksperter samt læsere af ”Computable magazine”. DAF blev tildelt prisen i kategorien “Digital Innovation of the Year”.

 • DAF har funnet den eldste DAF-lastebilen som fortsatt er i kommersiell bruk

  En A1600 som har vært i drift i 50 år – og fortsatt er i god stand

  «Lastebilen vår er kanskje 50 år gammel, men langt fra klar til å gå av med pensjon.» DAF har lett internasjonalt og funnet den eldste DAF-lastebilen som fortsatt er i kommersiell bruk – og den brukes nesten daglig. Lastebilen er en imponerende ungdommelig A1600 som tilhører Frits og Nicky Hoefnagels, som bruker den til å transportere en tivoliattraksjon full av nostalgi rundt i hele Nederland. «Ja, selvfølgelig bruker vi den akkurat som andre lastebiler. Hva skulle vi ellers gjøre med en DAF-lastebil?»

 • DAF lancerer ny merchandise kollektion

  Til mænd. Til kvinder. Til børn. Til sportsentusiaster. Til firmabrug. Til daglig brug. DAF Trucks lancerer et helt nyt sortiment af merchandise, bl.a. en serie, der hylder DAF’s 90 år lange historie. Den nye kollektion er nu tilgængelig via DAF’s webshop: www.dafshop.com.

 • Innovative elektriske lastbiler viser vej til fremtiden

  DAF Trucks på IAA-messen 2018 i Hannover:

  "Proud of our heritage, leading today, ready for the future" er DAF's overordnede tema på IAA-messen 2018, som afholdes i Hannover fra den 20. til den 27. september. DAF Trucks udstiller hele sit brancheførende sortiment af produkter og serviceydelser, som er resultatet af 90 års erfaring med at udvikle innovative transportløsninger. DAF er markedsleder på det europæiske trækkermarked og er nummer 1, når det gælder brændstofeffektivitet, oppetid, pålidelighed og chaufførkomfort. DAF’s førende drivlinieposition demonstreres af de avancerede LF Electric, CF Electric og CF Hybrid Innovation lastbiler, som vi viser på Europas største lastbiludstilling, og de er en central del af DAF's vision for fremtidens transport.

 • DAF tilslutter sig CO2-erklæringen

  Som en førende virksomhed inden for transporteffektivitet og miljøbeskyttelse tilslutter DAF Trucks sig den europæiske CO2-erklæring for lastbiler, der forlader produktionslinjen pr. 1. januar 2019. Lovgivningen er ikke trådt i kraft endnu, men DAF vil i 4. kvartal af indeværende år alligevel begynde at offentliggøre certificerede CO2-værdier.

 • DAF Trucks på IAA Hanover 2018

  Proud of our Heritage, Leading Today, Ready for the Future

  Stolt af vores arv, førende i dag, klar til fremtiden. Det er det overordnede tema hos DAF på IAA 2018, som afholdes i Hannover fra den 20. til den 27. september. DAF Trucks vil med stolthed vise sin innovationsevne gennem sin 90 års historie, illustreret af den klassiske DAF A1600 fra 1967 til den fremtidige DAF CF Electric Innovation lastbil - begge vil være at finde på DAF Trucks stand i hal 17. På standens fremtrædende pladser vises DAF’s nyeste LF, CF og XF produktprogram, som sætter benchmark i industrien hvad angår kvalitet, driftssikkerhed og brændstofeffektivitet.