Nyhedsarkiv

 • NYSCAN Trucks ny DAF forhandler på Sjælland og Lolland Falster

  Nyscan Trucks A/S er stolte af at være den nye repræsentant for DAF på Sjælland og Lolland Falster. Virksomheden har afdelinger på vigtige, strategiske placeringer i Østdanmark. DAF og Nyscan Trucks A/S har store forventninger og er yderst tilfredse med det nye samarbejde. ”Der er strålende perspektiver for os i fremtiden.”

 • 2018 – Et rekordår for DAF

  DAF Trucks slog alle rekorder i 2018. Takket være en historisk stor markedsandel på 16,6% er DAF vokset til at blive Europas næststørste mærke inden for segmentet for tunge lastbiler (+ 16 tons). DAF er førende på det europæiske marked inden for det vigtige trækkersegment med en markedsandel på ikke mindre end 19,8%.

 • DAF og NYSCAN Trucks har fået papir på hinanden

  Mindre end to måneder efter, at NYSCAN Trucks A/S offentliggjorde sine planer om at etablere sig som autoriseret DAF partner på Sjælland og Lolland-Falster, har de to parter nu fået papir på hinanden. NYSCAN Trucks er allerede i fuld gang med at indrette DAF lastbilcentre i Køge og Sakskøbing, og de første lastbilspecialister er allerede ansat til at tage sig af de fremtidige DAF kunder.

 • Jumbo modtager den første DAF CF Electric

  Storstilet felttest begynder

  I dag har DAF Trucks leveret virksomhedens allerførste 100% elektriske lastbil til den hollandske supermarkedskæde Jumbo. DAF har udviklet CF Electric i samarbejde med VDL, og lastbilen vil blive brugt af Jumbo til at levere varer til kædens supermarkeder i den sydlige del af Holland. Jumbos administrerende direktør Frits van Eerd fik overleveret nøglerne til DAF CF Electric lastbilen af administrerende direktør for DAF Trucks Harry Wolters og koncerndirektør og administrerende direktør for VDL Groep Willem van der Leegte.

 • Yderligere 1.500 DAF XF lastbiler til Girteka Logistics

  Baseret på fremragende driftserfaringer har den fremtrædende europæiske transportvirksomhed Girteka Logistics bestilt yderligere 1.500 DAF XF lastbiler. Tidligere på året fik Girteka Logistics leveret de første 500 DAF XF trækkere.

 • Årets nordiske DAF-sælger er dansk

  Salgskonsulent Thomas Poulsen fra aut. DAF-lastbilforhandler ESA Trucks Danmark A/S i Kolding er netop blevet udnævnt til ”Årets nordiske DAF-sælger 2018”. Dermed er han også nomineret til titlen ”Årets europæiske DAF-sælger 2018”, som kåres i næste måned på DAF-fabrikken i Eindhoven i Holland.

 • DAF Trucks vinder den prestigefyldte Computable Award 2018

  DAF Trucks har vundet den prestigefyldte Computable Award 2018 på baggrund af selskabets 3D DAF Truck Configurator. Dette nye topmoderne webværktøj giver DAF kunder muligheden for online at specificere deres ideelle køretøj. Computable Awards er de vigtigste IT-relaterede priser i Holland og tildeles af en jury af it-eksperter samt læsere af ”Computable magazine”. DAF blev tildelt prisen i kategorien “Digital Innovation of the Year”.

 • DAF har funnet den eldste DAF-lastebilen som fortsatt er i kommersiell bruk

  En A1600 som har vært i drift i 50 år – og fortsatt er i god stand

  «Lastebilen vår er kanskje 50 år gammel, men langt fra klar til å gå av med pensjon.» DAF har lett internasjonalt og funnet den eldste DAF-lastebilen som fortsatt er i kommersiell bruk – og den brukes nesten daglig. Lastebilen er en imponerende ungdommelig A1600 som tilhører Frits og Nicky Hoefnagels, som bruker den til å transportere en tivoliattraksjon full av nostalgi rundt i hele Nederland. «Ja, selvfølgelig bruker vi den akkurat som andre lastebiler. Hva skulle vi ellers gjøre med en DAF-lastebil?»

 • DAF lancerer ny merchandise kollektion

  Til mænd. Til kvinder. Til børn. Til sportsentusiaster. Til firmabrug. Til daglig brug. DAF Trucks lancerer et helt nyt sortiment af merchandise, bl.a. en serie, der hylder DAF’s 90 år lange historie. Den nye kollektion er nu tilgængelig via DAF’s webshop: www.dafshop.com.

 • Innovative elektriske lastbiler viser vej til fremtiden

  DAF Trucks på IAA-messen 2018 i Hannover:

  "Proud of our heritage, leading today, ready for the future" er DAF's overordnede tema på IAA-messen 2018, som afholdes i Hannover fra den 20. til den 27. september. DAF Trucks udstiller hele sit brancheførende sortiment af produkter og serviceydelser, som er resultatet af 90 års erfaring med at udvikle innovative transportløsninger. DAF er markedsleder på det europæiske trækkermarked og er nummer 1, når det gælder brændstofeffektivitet, oppetid, pålidelighed og chaufførkomfort. DAF’s førende drivlinieposition demonstreres af de avancerede LF Electric, CF Electric og CF Hybrid Innovation lastbiler, som vi viser på Europas største lastbiludstilling, og de er en central del af DAF's vision for fremtidens transport.