2015-model af CF og XF

XF-CF-Edition-2015

Alt, hvad du har brug for at vide om 2015-modellen af CF og XF

DAF præsenterer et omfattende program af forbedringer til den populære CF og XF serie med effektive MX motorer. Forbedringer, som øger ydeevnen og gør lastbilerne endnu mere økonomiske – 5% eller endnu mere! Disse forbedringer giver lave driftsomkostninger med det højest mulige afkast pr. kilometer. 
Og vi er ikke alene om at sige det!

VIGTIGE FORBEDRINGER

  • Endnu lavere brændstofforbrug takket være en række motorforbedringer 
  • Øget komfort takket være ændrede sæder og læderpakke som ekstraudstyr
  • Mere bremsekraft takket være forbedret MX motorbremse 
  • Maksimalt afkast takket være de nye Low Deck og Silent modeller
  • Bedre overblik for chaufføren over køretider og køreegenskaber takket være forbedringer i chaufførassistenten (DPA)
  • Ekstra brændstofbesparelser takket være nye spoilere og skærme
  • Større nyttelast for forskellige CF og XF varianter takket være vægtbesparelser
  • Rettidig planlægning af vedligeholdelse takket være standardserviceindikation
  • Endnu større brændstofeffektivitet takket være Eco-tilstand og intelligent fartpilot
  • Mindre dækslitage og lavere omkostninger takket være standarddæktryksmåling

EFFEKTIV

PACCAR MX motorer er berømte for deres høje effektivitet. En lang række andre raffinementer betyder, at de nu er endnu mere effektive! Resultatet? Brændstofbesparelser på ca. 2%! Godt for miljøet og for dit afkast.

BREMSEKRAFT

MX motorbremsens bremseevne er blevet yderligere forbedret. Den nye MX motorbremse leverer 20% mere effekt (f.eks. 360 kW ved 2000 o/min. med MX-13 motoren), hvilket gør den til et fantastisk alternativ til en retarder i forbindelse med de fleste anvendelsesmuligheder. Betjeningsanordningerne er blevet ændret, så chaufføren kan betjene systemet fra ratstammen i blot tre trin. Det betyder, at bremsekraften kan tilpasses optimalt til kørselsforholdene. Det resulterer i en mere komfortabel kørsel og reducerer samtidig bremseslitage og brændstofforbrug.


ECO-TILSTAND

DAF Eco-tilstand 640

Standard i den nye 2015-model: Eco-tilstand. Denne tilstand reducerer motormomentet i de første elleve gear med 10%. Det skyldes, at de fleste situationer ikke vil kræve fuld acceleration, selv om denne mulighed stadig er tilgængelig blot ved et enkelt tryk på en knap. I den daglige brug betyder Eco-tilstanden ekstra brændstofbesparelser på 1%.

 

 

 AVANCERET

Nye avancerede teknologier: Intelligent fartpilot og intelligent gearskift. Avanceret GPS-teknologi bruges til at bestemme lastbilens nøjagtige position og de kørselsforhold, som kan forventes over de næste 1 til 2 kilometer. Systemerne "tænker fremad" og forudser stigninger og nedkørsler. Inden for det angivne interval fastsætter den intelligente fartpilot den ideelle hastighed og den intelligente gearskiftefunktion det ideelle gear. Takket være den intelligente fartpilot og den intelligente gearskiftefunktion kan brændstofforbrug og CO2-emissioner reduceres med op til 3% – især ved kørsel i bakket terræn. Med den bløde fartpilot accelererer lastbilen jævnt tilbage til den indstillede værdi. Dette sparer også brændstof, og det er meget mere komfortabelt for chaufføren. Scan QR-koden for at se en animation, som viser, hvordan den intelligente fartpilot fungerer.


STILLE

DAF Euro 6 CF Silent

DAF udviklede den unikke CF og XF Silent til distributionskørsel i byer om aftenen og om natten. Når disse køretøjer er indstillet til deres særlige "støjsvage tilstand", er støjniveauet mindre end 72 dB(A). Det gør det muligt at læsse og aflæsse varer om aftenen, om natten eller tidligt om morgenen i områder med støjregulativer. De nye Silent modeller er udstyret med den kraftfulde og økonomiske 10,8 liter PACCAR MX-11 Euro 6 motor, som allerede er anerkendt for dens lave støjniveau.

KOMFORTABEL

DAF Euro 6 læderpakke 05
Foruden et rummeligt førerhus og gode køjer er sædekomforten altafgørende for en lastbilchauffør. Den nyeste generation af sæder er ekstremt komfortabel med ekstra sidestøtte som standard. Et attraktivt indtræk helt i læder fås også med et ekstra pristillæg – sæder, rat og dørpaneler (XF) i en smart kobberfarve med røde/orange detaljer. Det giver interiøret en ekstra luksuriøs fornemmelse og øger komforten yderligere.

AERODYNAMISK

Smart tagspoiler
Der er blevet udviklet en ny aerodynamisk pakke til den nye CF med Sleeper Cab. Den omfatter en tagspoiler, der er 10 centimeter højere, samt skærme, der dækker hele bredden på 2,55 meter. DAF har designet en helt ny tagspoiler, som fås til anhængerhøjder på op til 4 meter, specielt til de nye XF Super Space Cab Low Deck køretøjer med en skammelhøjde på 91 cm. For optimal aerodynamik med det lavest mulige brændstofforbrug. 


INFORMATIV

DAF chaufførassistenten (DPA) hjælper chaufføren med at køre så økonomisk som muligt og giver oplysninger om brændstofforbrug, bremseadfærd og dæktryk. Oplysninger fra fartskriveren vises nu også på det centrale informationsdisplay i CF og XF, hvilket giver chaufføren et tydeligt overblik over køre- og hviletider, så overtrædelser undgås. Displayet viser også, når tiden er inde til lastbilens næste serviceeftersyn, så rettidig vedligeholdelse og effektivitet af køretøjet sikres.


Instrumentpanel i DAF XF Euro 6

DAF Transport Efficiency

Your-profitability-our-aim-and-logo_dk

DAF Transport Efficiency er navnet på vores filosofi om at tilbyde dig det højeste afkast pr. kilometer

Læs mere

Konfigurér din DAF Euro 6 lastbil

DAF Euro 6 truck configurator

Uanset udfordringen, så findes der altid en DAF, der kan tage den op. Brug vores DAF lastbilkonfigurationsværktøj til at finde ud af, hvilken Euro 6 lastbil der bedst dækker dine behov.

DAF lastbilkonfigurationsværktøj

Search your nearest DAF Dealer

Kontakt din lokale DAF forhandler

DAF logo on dealer building

Vil du vide mere? DAF forhandleren vil med glæde fortælle dig alt det, du vil vide om DAF's produkter og tjenesteydelser.

Gå til kontaktformularen

Del denne side

Vi inviterer dig til at dele denne side