DAF-XF-anniversary

DAF 90th Anniversary Edition


En særlig udgave til en særlig anledning

I anledning af vores 90 års fødselsdag giver vi dig en enestående chance for at eje en eksklusiv model af den prisvindende nye XF, der kun fås i begrænset oplag.
Denne særlige lastbil leveres med et unikt og stilfuldt udvendigt design, en særdeles luksuriøs kabine og en fuld udstyrspakke som standard. Drivlinjen er udstyret med en topklasse MX-13 motor på 530 hk.

Ultramoderne design med et klassisk touch

En lastbil, der kun fås i begrænset oplag, fortjener et unikt udvendigt design. Derfor har vi udstyret lastbilen med førsteklasses designelementer, som gør den bemærket på vejen.
DAF XF anniversary

Farvede kølergitterlister

De vandrette kølergitterlister er i førerhusfarve (de er blå på den sorte variant) og giver lastbilen et særligt elegant look.
DAF XF anniversary

Unik staffering

Den unikke staffering foran på, på siderne af og bag på førerhuset samt på sideskørterne gør denne specialudgave øjeblikkeligt genkendelig.

Maksimal komfort og stilfuldt design

Den nye XF er kendt for sin enestående chaufførkomfort. I denne særlige 90 års fødselsdagsudgave sætter interiøret helt nye standarder for luksus og design. Kabinen er som standard udstyret med vores mest luksuriøse cognacfarvede Exclusive indtræk, der normalt kun fås som ekstraudstyr. Derudover byder den på ekstremt komfortable Xtra Leather Air sæder med armlæn i læder på begge sider, Xtra Comfort madras og Exclusive rat og dørpaneler i læder. Tilsammen giver disse elementer ultimativt design og maksimal komfort.

 

Vil du vide mere om denne fødselsdagsmodel? Kontakt din nærmeste forhandler.

Gift set

Luksusgavesæt

Alle XF lastbiler i 90 års fødselsdagsudgaven leveres med et luksusgavesæt, der indeholder en rejsetaske i læder med bagagemærke, en robust og elegant jakke, en Waterman-kuglepen i specialfremstillet læderetui, en kreditkortholder i læder og en skitse af 90 års fødselsdagsudgaven.

DAF-International-truck-of-the-year-CF-and-XF

International Truck of the Year

Vi har valgt, at vores 90 års fødselsdagsmodel skal være XF lastbilen, som – sammen med den nye CF lastbil – blev kåret som "International Truck of the Year 2018". Komitéen udtalte også, at lastbilerne viser vejen inden for transporteffektivitet.
Er der mere at sige?