DAF Trucks N.V.

DAF HQ building
DAF Trucks N.V. er et fuldt ud ejet datterselskab tilhørende den nordamerikanske virksomhed PACCAR Inc. DAF Trucks' kerneaktiviteter er fokuseret på udvikling, produktion, markedsføring og salg af mellemtunge og tunge erhvervskøretøjer.

En anden kerneaktivitet fokuserer på markedsføring og salg af lette lastvogne fremstillet af Leyland Trucks Ltd. i Storbritannien, der ligeledes er et fuldt ud ejet datterselskab tilhørende PACCAR Inc. Alle DAF og Leyland produkter bakkes op af et komplet udvalg af tjenesteydelser. DAF Trucks producerer også komponenter for tredjepartsvirksomheder, alt fra akseldele til komplette motorer til turist- og rutebusser og til specialkøretøjer.

DAF arbejder i overensstemmelse med princippet om individuel tilpasning. Det betyder, at alle køretøjer bygges, så de tilfredsstiller den enkelte kundes individuelle ønsker, men produktionen starter først, når ordren modtages fra kunden. Det er meget vigtigt, da DAF bygger titusindvis af forskellige køretøjsversioner, der alle sammen er bygget, så de svarer til den enkelte kundes individuelle specifikationer og transportkrav.

Kunden er DAF's største prioritet. Lave omkostninger pr. kilometer, høj kvalitet, kørekomfort, lavt brændstofforbrug, minimal påvirkning af miljøet og høj transporteffektivitet karakteriserer alle DAF's produkter.

DAF Trucks har produktionsfaciliteter i Eindhoven i Holland og i Westerlo i Belgien. Takket være dens høje effektivitet samt fremstillingsprocedurer og produkter i verdensklasse har virksomheden etableret en stærk konkurrenceposition på det europæiske marked.

Del denne side

Vi vil gerne opfordre dig til at dele vores side.