Miljø

DAF-environment-header DAF Trucks N.V. tager miljøbeskyttelse meget alvorligt. Miljøhensyn er en selvfølge for alle vores forretningsaktiviteter.


Miljø

Miljø

Mindre indvirkning på miljøet

Vi er bevidste om, at vi skal sikre, at vores processer og produkter har så lille en indvirkning på miljøet som muligt. Præcis ligesom vi kontinuerligt arbejder på at forbedre vores kvalitet og vores effektivitet endnu mere, arbejder vi også konstant på at reducere den indvirkning, som vores aktiviteter har på miljøet. Som eksempel på dette kan nævnes, at vi på vores produktionsfaciliteter i Eindhoven frem for højkvalitetsdrikkevand anvender vand fra en nærliggende kanal til kølevand. Og i vores højteknologiske motorlaboratorium anvendes der avancerede elektriske motorbremser. På denne måde er det muligt at generere tilstrækkeligt med elektricitet til at dække op til 20% af energibehovet for vores fabrikker i Eindhoven. Både vores produktionsfaciliteter i Holland og i Belgien har opnået "Zero Waste to Landfill" status, hvilket betyder, at intet affald sendes til affaldsdeponering, men at alt i stedet forarbejdes yderligere.

EcoDesign

Minimering af vores produkters miljøpåvirkning er en vigtig del af vores udviklingsproces.  Vi kalder dette for "EcoDesign". Vores EcoDesign team introducerer "grønne" muligheder under udviklingen af produkter og komponenter: Tekniske muligheder for at minimere miljøpåvirkning. EcoDesign står også for Økologi + Økonomi. Dette betyder, at DAF ikke kun leder efter løsninger, som er gode for miljøet, men som også gør lastbilens effektivitet endnu bedre. 

Effektive

Vi bestræber os konstant på at gøre vores produkter endnu mere effektive, på at reducere vores støjniveau og vores emissionsniveau endnu mere, på at begrænse behovet for vedligeholdelse af vores produkter og på at udvikle endnu bedre genbrugsmuligheder. Det er et uendeligt kapløb. Vi vil fortsætte med at fokusere på at beskytte miljøet i endnu højere grad. Vores kunder, vores medarbejdere og omverdenen kan med rette forvente dette af os.

Lommeregnerfunktion for CO2-fodaftryk

Lommeregnerfunktion for CO2-fodaftryk

Beregn CO2-fodaftrykket for din vognmandsvirksomhed

Med DAF's lommeregnerfunktion for CO2-fodaftryk kan du nemt beregne, hvor stor indvirkning din DAF lastbil har på miljøet. Du skal blot indtaste data såsom køretøjsserie, motortype, emissionsniveau, årlig kilometerstand og årligt brændstofforbrug. Lommeregnerfunktionen fortæller dig derefter, hvor mange CO2-, HC-, NOx- og sodpartikler din lastbil udleder. Lommeregnerfunktionen er tilgængelig for Euro 5 og Euro 6 emissionsstandarderne. 

Lommeregnerfunktionen kan også benyttes i forbindelse med licitationstilbud, hvor der kræves bestemte miljømæssige oplysninger. Lommeregnerfunktionen sikrer, at kravene i EU-direktivet 2009/33/EF overholdes. Det skal bemærkes, at beregningerne er indikative og kun gælder for køretøjets brugsfase.

Download

Del denne side

Vi inviterer dig til at dele denne side