Om DAF

About DAF

Kvalitet i hver eneste detalje: Det er det, der er forskellen på en DAF lastvogn og enhver anden lastvogn. Lige fra den forreste stålkofanger til de ekstremt robuste Lexan forlygtedæksler og det stilfulde interiør til den holdbare transmission er en DAF lastvogn bygget til at præstere. Og den er bygget af mennesker med en passion for lastvogne.


 • DAF Trucks N.V.

  DAF Trucks D06 DAF Trucks N.V. - et datterselskab af PACCAR Inc. - en af de største producenter af tunge lastvogne i verden - er en af Europas førende lastvognsproducenter. 

  Læs mere
 • DAF forhandlerorganisation

  DAF WorldwideDAF forhandlernetværket: En kvalitetsorganisation, som står bag et kvalitetsprodukt.

  Læs mere
 • Miljø

  DAF environmentDAF Trucks N.V. tager miljøbeskyttelse meget alvorligt. Miljøhensyn er en selvfølge for alle vores forretningsaktiviteter.

  Læs mere
 • Erfaring

  DAF HistoryDAF's rødder går tilbage til 1928, da brødrene Hub og Wim Van Doorne lagde grundstenen til det, der nu er den hurtigst voksende lastvognsproducent i Europa.

  Læs mere

DAF in action - Issue 3, 2014 - IAA Special

DAF-in-action-66141_cover_03_2014

With the overall theme ‘Always the right solution’ DAF Trucks exhibits its full industry leading product and services range during the IAA 2014 in Hanover to illustrate that it offers the right solution for every application.

Læs det nyeste DAF in Action (English)

Kontakt DAF Trucks Danmark A/S

Leder du efter vores adresse, telefonnummer eller en rutebeskrivelse? Vil du indsende et spørgsmål? 

Gå til kontaktsiden

Del denne side

Vi vil gerne opfordre dig til at dele vores side.